VODIČI KROZ HACCP
Konzultacijske usluge pri primjeni HACCP sustava, dobre higijenske prakse ( DHP ), dobre proizvođačke prakse ( DPP ) i standardnim sanitacijskih operativnih postupaka ( SSOP )
JER ŽELITE NAJBOLJE ZA SVOJE KLIJENTE, JER ŽELITE NAJBOLJE ZA SEBE
Zdravstvena ispravnost hrane i vode, sprečavanje križne kontaminacije, održanje hladnog lanca, osobna higijena i zdravstveno stanje zaposlenika, robno susjedstvo pojmovi su i teme kojima ćemo se pozabaviti i koje su predmet strukovnih konzultacija korisnika uvođenja HACCP sustava u poslovanju s hranom.
Strukovni studij sanitarnog inženjerstva koji završava zvanjem magistra sanitarnog inženjerstva nije valjda sveden samo na uništavanje insekata i glodavaca već i na suzbijanje nastanka, odvijanja i posljedica zaraznih i nezaraznih bolesti ( kardiovaskularne, metaboličke, nervne,interne i druge bolesti ), ozljeda, te na suzbijanje i sprečavanje raznih štetnih utjecaja ( emisije, zračenja, buka, vibracije ) NA ČOVJEKA u njegovom okolišu gdje živi, boravi, radi ili se odmara.
Obzirom da je ta tematika propširna i predmet djelatnosti više struka , izabrali smo i poslovno djelujemo savjetovanjima, obukom i opremanjem pružatelja usluga u prometu hranom ( subjekti u poslovanju hranom SPH ) dakle u trgovini, ugostiteljstvu, skladištenju i prijevozu namirnica ili gotove hrane te u turizmu kako u privatnim objektima , tako i u vrtićima, domovima umirovljenika i đačkim domovima .
Usluge izvršavamo temeljem izvida i analitike stanja objekta, davanjem izvršnog rješenja sanacije nepravilnosti, obukom zaposlenika korisnika, izradom edukativnih materijala, mjerenjima ispitivanih parametara te obavljanjem ugovorenih internih najavljenih i nenajavljenih kontrola u SPH.
Evo nekoliko edukativnih i informativnih video dokumentaraca koji kvalitetno obrađuju te teme
VODIČ ZA OBJEKTE VISOKOG RIZIKA
Hotel, Restaurant,Catering